Imate ideju za biznis

 

Posebnu pažnju posvećujemo konceptu promocije, savetovanja, informisanja, edukacije i prenošenja znaja kada su u pitanju EU projekti za finansiranje malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

 

Na ovom polju postoji ogroman broj javnih poziva i raspisanih tendera i konkursa, koji Vam se mogu učiniti zanimljivim i lako dostupnim, a koji zapravo nisu namenjeni Vama.

 

Zbog toga mi vršimo determinaciju objavljenih poziva i samo optimalne pozive kategorizujemo kao prihvatljive za klijenta i nas.

Saznajte više
Projekti, bespovratna sredstva, Konsalting Kruševac

Potrebna vam je pomoć za razvoj ideje

 

Pružamo podršku klijentima u sticanju bespovratnih sredstva iz fondova Evropske unije, fondova Svetske banke, ministarstava RS i drugih institucija.

 

Naše usluge temelje se na stečenim iskustvima i posvećenosti detaljima u skladu sa potrebama klijenta, što nas izdvaja od mase “savetnika”.

 

Korišćenjem do sada stečenih znanja i kompetentnosti, nudimo svoje usluge u celokupnom procesu realizacije projekta, od projektne ideje, finansiranja do realizacije projekta.

Saznajte više
Sertifikacija bespovratna sredstva konsalting

Mi imamo kritične informacije za realizaciju

Raspolažemo informacijama o trenutno aktuelnim kao i o budućim pozivima za podnošenje projektnih prijava, i trudimo se da pravovremeno izvršimo selekciju javnih poziva, u skladu sa potrebama i mogućnostima naših klijenata.

 

Nemamo čarobni štapić kojim možemo da stvorimo nešto niiščega, ali kada uočimo realnu priliku za klijenta, pokrećemo sistematičnu razradu projekta i uključujemo klijenta u postupak aplikacije i pripreme za podnošenje projekta iz različitih.

Saznajte više
Razvojni projekti konsalting agencija Kruševac
Scroll