Subvencije za investiciona ulaganja

 

U prilici smo da Vam ponudimo konsultantske usluge prilikom apliciranja za bespovratna sredstva i povoljne kredite kod više institucija i organizacija , kako vladinih tako i nevladinih u RS i EU.

 

Svake godine se objavljuje niz javnih poziva po kojima se odobravaju bespovratna sredstva ali i povoljni krediti za nabavku proizvodne opreme, izgradnju i renoviranje poslovnog prostora, kao i za nabavku traposrtnih sredstava za poboljšanje logistike.

 

Uz konsultacije sa nama, imaćete ažurne informacije o mogućnostima za dobijanje ovakvih subvencija, kao i adekvatnu pomoć za ispunjavanje zahteva, kompletiranje dokumentacije i podnošenje aplikacione prijave na vreme i bez velikog opterećenja.

 

Aktuelni pozivi
//vizantija037.rs/wp-content/uploads/2019/03/tormentor-1.png

Zašto izabrati nas u moru konsultanata i agencija?

Mi ćemo Vaše zahteve i potrebe shvatiti ozbiljno i sa posvećenošću i razumevanjem razmotriti mogućnosti saradnje.

 

Mi Vam nećemo obećavati nerealne mogućnosti za dobijanje svega što Vam može pasti na pamet, već ćemo Vam dati realnu procenu mogućnosti u skladu sa svim iznešenim činiocima.

 

Mi Vam nećemo naplaćivati nepotrbne konsultant/sate i konsultant /dane, a svoj portfolio klijenata uvećavamo samo ukoliko postoje realni izgledi za realizaciju Vaših zahteva.

 

Naš cilj je obostrano zadovoljstvo u saradnji.

 

Naši klijenti
Subvencije za investiciona ulaganja
Scroll